Om Coeli - Rådgivning till kapitalstarka privatpersoner, företag och stiftelser
Sedan 1994 hjälper Coeli privatpersoner, företag och stiftelser att skapa mervärde på sin förmögenhet. Vår affärsidé är att leverera optimala lösningar inom förmögenhets- och kapitalförvaltning där våra kunders behov och förutsättningar står i fokus. Kunskap, personliga möten och tät kommunikation är grunderna i vår rådgivning.

Våra rådgivare och förvaltare har en gedigen utbildning och lång erfarenhet i branschen. Flera av oss har dessutom varit med ända från början och följt både företagets och våra kunders utveckling. Vi är stolta över att vara en omtyckt arbetsplats och tror på fördelarna med såväl kontinuitet som förändring. Det ger trygghet och många möjligheter för oss och våra kunder.

Våra medarbetare är licensierade av SwedSec och InsureSec.


Våra ledord
PERSONLIGA. Både vi och våra kunder tjänar på långsiktiga och förtroendefulla relationer. Att lära känna dig gör det möjligt för oss att ge bättre råd och utveckla erbjudandet i takt med att dina behov förändras.

ENKLA. Klara råd och en realistisk handlingsplan hjälper dig att navigera rätt bland marknadens många alternativ. Vi gör förmögenhetsförvaltning lätt och begriplig.

PROAKTIVA. Vi strävar efter att alltid ligga steget före. Genom tät kommunikation och tydlig rapportering håller vi dig uppdaterad så att du kan ta alla chanser att få avkastning på ditt kapital i olika marknadsklimat.

PRESTERANDE. Hårt arbete och entusiasm ger oss många nöjda kunder. Vi gör vårt bästa för att infria dina förväntningar och nå bästa möjliga resultat. Dina framgångar är vår framgång.


Namnet Coeli
I slutet av 1940-talet lyckades den tjeckiske astronomen Antonin Becvar positionera alla stjärnor på stjärnhimlen. Han samlade sitt arbete i ett verk som fick namnet Atlas Coeli – stjärnkartor på latin. Under decennier har observatörer använt sig av Atlas Coeli för dess exakta och tydliga vägledning. Vårt mål är att vara lika tydliga och precisa i vår rådgivning. Därför valde vi namnet Coeli.