Hem Lediga tjänster Är du vårt nästa stjärnskott inom Wealth Management?

Är du vårt nästa stjärnskott inom Wealth Management?

Coeli växer och letar nu tillskott till vårt starka Wealth Management-team i Stockholm. Vi letar efter dig som är skicklig på att hitta och bygga nya affärsrelationer gentemot privatpersoner, entreprenörer och företag. Detta tillsammans med din optimism, ditt brinnande affärsintresse, din självsäkerhet och din utåtriktade personlighet gör dig till en framgångsrik relationsskapare.

Ditt ansvarsområde

  • Att på eget initiativ hitta nya nätverk och skapa nya affärsrelationer som leder vidare till långa kundrelationer.
  • Representera och presentera Coelis Wealth Management-erbjudande till potentiella kunder.
  • Genom noggrann behovsanalys förstå förmögna privatpersoners, entreprenörers eller företags mål och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, pensions- och försäkringsrådgivning, säkerhet och företagsförsäljningar.
  • Du har fullt ansvar över försäljningsprocessen, från nätverkande och mötesbokning till rekommendation tillsammans med områdesexpert och avslut.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med försäljning av finansiella tjänster eller motsvarande till förmögna privatpersoner, företag och entreprenörer under minst fem år. Din meritlista innehåller framgångsrika resultat avseende din förmåga att självständigt bygga nya affärsrelationer och slutföra affärer.

Du ska vara en driven lagspelare som gillar att samarbeta med kollegorna i utmanade case och  sprida energi till gruppen. I denna roll är det meriterande att ha ett starkt intresse för specifika områden inom finans som hjälper dig att hitta nya potentiella kunder och samarbeten.

Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har Swedsec-licens.

 Vi söker en starkt målmedveten och uthållig person med vinnarinstinkt. Du är självgående, engagerad och professionell i din kontakt med potentiella kunder. Detta tillsammans med din optimism, driv och sociala förmåga bidrar till ditt förtroendeingivande intryck, vilket resulterar i din framgång att bygga nya kontakter som i sin tur utmynnar i goda försäljningsresultat.

Anställningsform
100 %

Ansökan
Välkommen in med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till erik.backstrom@coeli.se. Vi kommer träffa kandidater löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Bäckström, Partner & Head of Wealth Management Stockholm, Mid & North Sweden på 072 402 1382 eller erik.backstrom@coeli.se