Coeli ny supporter i Financial Meetings Øresund

Coeli blir ny supporter i Financial Meetings Øresund. Den snabbväxande kapitalförvaltaren är därmed den senaste finansiella aktören som stödjer Öresundsregionens ledande finansiella mötesplats.

Coeli är en svensk kapitalförvaltare som förvaltar cirka 20 miljarder kronor för sina kunder och vänder sig till både företag och privatpersoner samt till professionella investerare. Kunderna finns runt om i hela världen.

Coeli har funnits sedan 1994 och har idag cirka 85 anställda och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. I Malmö är Coeli representerat inom både Wealth Management samt lokala fondförvaltare och analytiker inom tre olika strategier; Frontier Markets fond, europeisk aktiehedgefond och Global aktiefond.

– Som en etablerad aktör i Malmö känns det som en självklarhet att vara med i Öresunds ledande mötesplats inom finans och vi är väldigt glada att bli tillfrågade. Genom att vi på Coeli har valt att växa vår kapitalförvaltning i Malmö kan vi bidra till mötesplatsen inom många olika områden med vår stora och unika lokala kompetens inom aktieanalys och förvaltning. Vi om någon vet att det finns mycket kompetens i regionen och vill gärna bidra till att stärka Öresundsregionens finansmarknad, säger VD Pär Davisson, Coeli Wealth Management

Coeli sluter därmed upp tillsammans med Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, Nordea, Swedbank och Sparbanken Skåne samt finansmannen Sven Hagströmer och stödjer Öresundsregionens ledande finansmötesplats i samarbetsnivån ”Supporters”.

Financial Meetings Øresunds partners Nasdaq, Deloitte, Wihlborgs, Mannheimer Swartling samt Thomasson Group hälsar Coeli varmt välkomna som supporters.

– Vi hälsar Coeli varmt välkomna som nya supporters och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete! Sedan starten för snart sju år sedan har Financial Meetings Øresund utvecklats till den ledande finansmötesplatsen i Öresundsregionen där börsbolagen kan möta investerare, analytiker och media. Att ytterligare en ledande finansiell aktör valt att stödja oss är ett styrkebesked för såväl oss som Öresundsregionen, säger Monica Thomasson, CEO Thomasson Group samt initiativtagare till Financial Meetings Øresund.

Financial Meetings Øresund är en finansiell mötesplats, en arena, med intressanta finansiella arrangemang för och med Öresundsbolag, marknadsanalytiker, investerare och media. Arenan ska attrahera både noterade och icke-noterade bolag i Öresundsregionen. Planen är återkommande kapitalmarknadsmöten och teman utformade för Öresundsbolag, marknadsanalytiker, investerare och media. Här erbjuds Öresundsbolag möjlighet att enskilt eller tillsammans med andra bolag presentera sig på arenans frukostmöten, luncher eller temadagar.

Prenumerera på Aktuellt