Coeli söker junior jurist till Middle Office

Om tjänsten
Som Middle Office-medarbetare hos Coeli Wealth Management AB har du en viktig roll i att fullgöra funktionens övergripande uppdrag som är att säkerställa regelefterlevnad och kontroll i de dagliga processerna med ett nära samarbete med risk- och compliance-funktionen samt bolagets övriga medarbetare.

Arbetet är varierande och omfattar ett flertal ansvarsområden som till exempel AML och KYC-kontroll, rollen som dataskyddsombud, hantering av styrdokument samt att följa upp beslutade åtgärder enligt bolagets riskanalys. Det tillkommer även ytterligare ansvarsområden av annan administrativ karaktär och du kommer att rapportera till bolagets administrativa chef.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom den finansiella sektorn och som strävar efter en roll inom compliance-området i framtiden.

För att bli framgångsrik hos oss bör du ha ett genuint intresse för regulatoriska frågor, starkt eget driv, god samarbetsförmåga samt kunna leverera även när tempot är högt. Du ska vidare vara noggrann och strukturerad, ha god problemlösningsförmåga samt uttrycka dig väl, i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Som person är du lojal, självgående, prestigelös, har lätt för att skapa förtroende och uppskattar den dagliga kontakten med kollegor och samarbetspartners.

Det är meriterande om du har ett par års arbetslivserfarenhet från fondbolag, värdepappersbolag eller bank.

Anställningsform
Tillsvidare, provanställning 6 månader tillämpas

Placeringsort
Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm

Tillträde
Efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV, betyg och personligt brev till careerMO@coeli.se. Under semesterperioden kommer vi att gå igenom ansökningarna sporadiskt och fortsätta rekryteringsprocessen efter den 10 augusti 2020.

Om Coeli
Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta cirka 20 miljarder kronor åt våra kunder. Våra förvaltarteam är specialister på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Vi hjälper både professionella och privata investerare som finns runt om hela världen. Förutom kapitalförvaltning erbjuder Coeli också tjänster inom förmögenhetsförvaltning, bland annat med hjälp av våra experter inom familje- och skattejuridik, pensioner och försäkringar. För mer information, besök Coelis hemsida coeli.se.