Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Analystävling med Coeli Global och Unga Aktiesparare
Klicka på denna länk för en instruktionsvideo

 

Coeli Global arrangerar tillsammans med Unga Aktiesparare en analystävling där samtliga medlemmar hos Unga Aktiesparare har möjlighet att delta. Tre vinnare kommer att utses av våra förvaltare och analytiker. Priset är hela 10 000 kr vardera till de tre vinnarna. Det här är en annorlunda aktietävling där det inte handlar om vilken aktie som utvecklas bäst under en viss tid, utan i den här tävlingen så är det kvalitén på analysen som avgör vem som vinner.

Tävlingen är också annorlunda eftersom domarna består av två fondförvaltare och tre analytiker där deras gemensamma erfarenhet kommer ligga till grund och vara avgörande för vilka tre de anser förtjänar att vinna 10 000 kr. Tävlingen påminner mycket om den typ av aktietävlingar som en av förvaltarna, Andreas Brock, deltog i när han gjorde sin MBA på London Business School.

Följ oss på våra sociala medier så som Linkedin, Twitter och Instagram för uppdatering kring tävlingen och annat intressant. Följ oss även på vår YouTube-kanal där du hittar filmer som bland annat tar upp värdering av aktier.

Ifylld analysmall skickas till global@coeli.se senast den 23:e juni 2023. De tre vinnarna kommer kontaktas den 31:a augusti och förutom prispengarna så kommer de också bjudas in till en träff med Coeli Global i september.

Steg 1

Bli medlem i Unga Aktiesparare

Läs mer

Steg 2

Ladda ner analysmallen

Läs mer

Steg 3

Skicka dokumentet till oss

Läs mer

Steg 1

Bli medlem i Unga Aktiesparare

Läs mer

Steg 2

Ladda ner analysmallen

Läs mer

Steg 3

Skicka dokumentet till oss

Läs mer

Hem Tävling – Unga Aktiesparare