Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Coeli Global i Media

Coeli Global gästar Placerapodden

Coeli Global i media Coeli i media
Det blir ett avsnitt fullt med intressant information om de senaste resorna i Indien, Italien och Schweiz, en stark rapportperiod, industriell bonanza, den svaga svenska konsumenten, Kinas "återöppning" och vad det innebär, förändringar i fonderna, lågt värderade bolag, halvledarsektorn, kontraktstillverkare i läkemedelssektorn ekonomiska Italienare och mycket mer.
Läs mer

Andreas Brock från Coeli Global besöker Börsrådet

Coeli Global i media Coeli i media
Vår förvaltare Andreas Brock gästar Dagens Industri och deras intressanta program Börsrådet som idag har fokus på globala aktier. Under intervjun pratar de bland annat om tre spännande samt ett mindre spännande bolag, om börsbotten är satt, värderingen på börsen och hur Andreas ser på börsen framöver. Med under intervjun är även Per Hedberg som förvaltar fonden Lancelot Camelot.
Läs mer

Coeli Global gästar podcasten Marknaden

Coeli Global i media Coeli i media
Vår förvaltare Henrik Milton gästar podcasten Marknaden och samtalar med Helene Rothstein. Investeringsfilosofi i den nya fonden Coeli Global Small Cap Select, varför vi äger "tvillingar" i vissa sektorer som exempelvis fiber, installation och homeshoring, när en Champion slutar att vara just en Champion, vad Henrik håller lite extra koll på i kommande rapportperiod, Kina, inflationen och en mängd innehav är en del av det som tas upp under denna intervjun.
Läs mer
1 2 3 6
Om Andreas och Henrik

Andreas och Henrik är ett radarpar som kompletterar varandra både professionellt och privat. De har känt varandra länge och delar drömmen om att förvalta en stjärnspäckad fond.

Läs mer

Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vilka bolag vi investerar i? Fyll I din e-postadress.

Köp fond

VIKTIG INFORMATION. Denna information är avsedd som marknadsföring. Fondens prospekt, faktablad och årsberättelse finns att tillgå på coeli.se och rekommenderas att läsas innan beslut att investera i den aktuella fonden. Prospektet och årsberättelsen finns på engelska och fondens faktablad finns bland annat på svenska och engelska. En sammanfattning av dina rättigheter som investerare i fonden finns tillgängligt på https://coeli.se/legal-information-coeli-asset-management-ab/.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

 

Köp fonden Coeli Global Select eller Coeli Global Small Cap Select

Köp direkt hos oss eller hos någon av våra partners

Välj Coeli eller någon av våra samarbetspartners i listan nedan.

*Enbart Coeli Global Select tillgänglig

 

Kontakta Max

För dig som i din profession arbetar med investeringar i olika tillgångsslag eller för dig som förmedlar försäkringar till privatpersoner ber vi dig vända dig till Max för mer information och hjälp.

Max Lundberg
Max.lundberg@coeli.se
073 022 27 01

Hem Start Coeli Global i Media