Investera i vår fond och du äger med gott samvete

Världens finaste bolag!

Coeli Global Selektiv är en aktiefond som investerar i världens finaste bolag. Vi väljer ut starka, ansvarsfulla och hållbara bolag som vi ser kommer generera lönsam tillväxt.

Det är så vi kan få pengarna att växa och ge våra kunder möjlighet att förverkliga sina drömmar, trygga sin pension eller ge sina barn eller barnbarn ett schysst startkapital i livet.

Bolag som gjort oss nyfikna

Läs våra kortfattade analyser om bolag som under resans gång kvalat in som världens finaste bolag enligt vår mening. Här hittar du både bolag som vi äger nu och som vi har ägt tidigare men av olika anledningar inte äger längre.

Vill du veta vilka bolag som vi äger just idag, det vill säga de bolag som vi just nu anser är världens finaste bolag, ja då är det bara att fylla i din e-postadress här bredvid.

TeamViewer – en av coronakrisens vinnare

Innehav
Vi räknade med att TeamViewer skulle kunna växa med över 30 procent i omsättning i år men på grund av allt som har hänt på sistone och hur coronaviruset har påverkat hur vi jobbar så har företaget gått ut och sagt att de vuxit med den otroliga siffran 60 procent under första kvartalet.
Läs mer

Vill du se hela listan på världens finaste bolag?

Är du nyfiken på vilka bolag som är världens finaste? Fyll i din e-postadress här bredvid så skickar vi dig listan med de bolag som vi just nu anser är världens finaste bolag.

Köp fonden Coeli Global Selektiv

Köp direkt hos oss eller hos någon av våra partners

Välj Coeli eller någon av våra samarbetspartners i listan nedan.

Hem Coeli Global Selektiv Världens finaste bolag