Skriv ut

Högpresterande Seniora Sales / Specialister inom Project Finance

Coeli befinner sig i en framgångsrik tillväxtfas med höga ambitioner inom både Wealth och Asset Management. Idag förvaltar Coeli drygt 20 miljarder kronor och har en topprankad förvaltarstyrka inom många tillgångsslag. Framförallt växer vi inom Private Equity och Fastighetssegmentet och är därför i behov av ytterligare kompetens för fortsatt expansion.

Under de senaste åren har vi genomfört flera lyckade emissioner till framgångsrika bolag och strukturer, såsom Storskogen Group, CNI, Gladsheim Fastigheter, Coeli Fastighet I & II. Under våren 2020 har Coeli stängt emissioner på uppemot en miljard kronor. Vi har ett starkt och växande dealflow och önskar därför expandera verksamheten kraftigt med högpresterande och kompetenta medarbetare inom främst Project Finance.

 

Vi söker

Vi söker nu dig, eller er, som vill vara med på vår resa och bygga en kvalitativ, stark och lönsam verksamhet inom Project Finance. Du har gedigen erfarenhet och ett starkt track record från motsvarande arbete hos andra framgångsrika branschkollegor. Vi söker dig som vill sätta din egen prägel på avdelningen och styra dess expansion. Du har ett uppbyggt nätverk av investerare och en mycket bra förståelse för affären. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom Corporate Finance. På Coeli sätter vi alltid investeraren först och är därför otroligt selektiva i vilka projekt vi väljer att resa kapital till. För oss är det därför av yttersta vikt att du delar dessa värderingar med oss.

 

Vi erbjuder

Hos Coeli erbjuds du en möjlighet att vara med och skapa nästa framgångsrika aktör inom Kapitalanskaffning, Project- och Corporate Finance. Rätt person eller team erbjuds ett mycket konkurrenskraftigt paket med starka incitament för tillväxt. Coeli är ett växande och framåtsträvande bolag med målsättningen att alltid överträffa våra kunders förväntan. Coeli är partnerägt och entreprenöriellt, vi värderar kunskap och engagemang högt hos våra medarbetare. Coeli har kontor i Sveriges fyra största städer men din utgångspunkt är på vårt huvudkontor i centrala Stockholm där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler. Du kommer arbeta nära våra kompetenta team inom kapitalförvaltning, private equity, fastighetsinvesteringar och wealth management. Du rapporterar direkt till vVD.

 

Ansökan

Skicka din ansökan och ditt CV till erik.backstrom@coeli.se. Vi kommer intervjua löpande och strävar efter att tillsätta rollen snarast. Om du har frågor kring rollen alternativt vill tipsa oss om duktiga personer är du varmt välkommen att kontakta Erik Bäckström, vVD & Partner, på telefon 072 402 13 82 eller email erik.backstrom@coeli.se.