Julgåva till entreprenörskap som verkligen gör skillnad

För många stundar nu en härlig tid med ledighet och umgänge med familj och vänner. God mat och julklappar är givna inslag för många av oss. Men så är det inte för alla och vissa geografiska områden är mer utsatta än andra.

Hand in Hand är en organisation som bekämpar fattigdom och barnarbete med entreprenörskap. Något vi på Coeli känner extra mycket för då vi i vårt dagliga arbete möter många entreprenörer och får med egna ögon se den kraft entreprenörskap innebär för entreprenören och dess närmaste.

Liksom Hand in Hand tror vi på människors egen kraft och förmåga och har därför återigen valt att ge en julgåva till organisationen. Genom utbildning, yrkesträning och tillgång till mikrolån hjälper dom framförallt kvinnor att starta egna små företag och få verktyg att förbättra sina levnadsvillkor. Tack vare den ökade inkomsten kan de långsiktigt förbättra situationen för sig själva och sina familjer.

Med vår julgåva stöttar vi startande av flera företag. Att investera i människors förmåga är en väg ut ur fattigdom för gott. Idéer blir inkomster. Potential blir pengar. Kunskap blir kontanter.

Coeli – vi är stolt sponsor i år igen!

Klicka här för att komma till hemsidan för Hand in Hand

Prenumerera på Aktuellt