Hem Lediga tjänster Junior bolagsjurist

Junior bolagsjurist

Om tjänsten
Coeli utökar sin bolagsjuristfunktion med ytterligare en jurist. Funktionens övergripande uppdrag är att ge juridisk rådgivning till koncernens samtliga enheter, ett nära samarbete med Risk och Compliance samt att biträda i avtalsförhandlingar med samarbetspartners och investerare. Arbetet är varierande och omfattar ett flertal rättsområden med fokus på fondrätt, värdepappersrätt och allmän associationsrätt.

Vem är du?
Tjänsten passar perfekt för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom den finansiella sektorn.

För att bli framgångsrik hos oss bör du ha genuint intresse för finansjuridik, starkt eget driv, god samarbetsförmåga samt kunna leverera även när tempot är högt. Du ska vidare vara noggrann och strukturerad, ha god problemlösningsförmåga samt uttrycka dig väl, i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Som person är du lojal, självgående, prestigelös, har lätt för att skapa förtroende och uppskattar den dagliga kontakten med kollegor och samarbetspartners. Det är meriterande om du har ett eller ett par års arbetslivserfarenhet från arbete hos fondbolag, värdepappersbolag och/eller advokatbyrå. Det är även meriterande om du är Swedsec-licenserad.

Anställningsform
100 % visstidsanställning på ett år med stora möjligheter till en tillsvidareanställning.

Placeringsort
Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Tillträde
Omgående.

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV, betyg och personligt brev till career@coeli.se. Vi gör intervjuer löpande så skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten kontakta Niklas Lantz via e-mail: niklas.lantz@coeli.se.