Rådgivare

 

Om tjänsten

Tillväxtresan fortsätter på Coeli och vi söker därför fler motiverade och kompetenta rådgivare som tillsammans med resten av Wealth Management-teamet i Göteborg kommer att spela en avgörande roll i att fortsätta driva affärsområdet framåt mot företagets högt uppsatta mål.

Du kommer att utveckla och underhålla långsiktiga relationer med potentiella kunder, men också befintliga kunder där du förväntas leverera exceptionell service och rådgivning. Genom en noggrann behovsanalys förstå förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företags målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar. I rollen arbetar du tätt tillsammans med teamet för att säkerställa att varje kunds behov blir tillfredsställda på bästa möjliga sätt.

Nödvändig kunskap, erfarenhet och kvalifikationer

  • Universitetsexamen.
  • Erfarenhet inom försäljning och kundrelationer.
  • 3 års arbetserfarenhet från bank, försäkring eller finansiell rådgivning.
  • Starkt engagemang för att överträffa kundens förväntningar och bygga långsiktiga relationer.
  • Färdigheter i att arbeta självständigt och i team.
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsförmågor.
  • Swedsec.

Vi söker dig som

Vill vara en del av ett företag där öppenhet och transparens är kärnan i alla våra interaktioner. Här uppmuntras mod samt att ta initiativ och utmana det etablerade för att driva framgång. Genom att satsa på ständig utveckling och lärande, strävar vi efter att vara branschledande i kompetens. Vår passion och engagemang för att hjälpa kunder att uppnå sina finansiella mål är det som driver oss varje dag.

Anställningsform

Heltid.

Placeringsort

Centrala Göteborg.

Tillträde

Omgående/ Enligt överenskommelse.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och ett personligt brev till malin.siljehog@coeli.se. Beskriv varför du är lämplig för denna roll och hur du kan bidra till vårt team.

Om Coeli

Coeli grundades 1994 och är en aktiv investerare, förvaltare och rådgivare med förtroendet att förvalta ca 50 miljarder kronor åt förmögna privatpersoner, entreprenörer, Family Offices och institutioner. Vi förvaltar kapital inom aktier, obligationer, hedgefonder samt är aktiva ägare och gör direktinvesteringar inom fastigheter och Private Equity. 

Med en etablerad partnerskapsmodell och en stark plattform av finansiella tjänster så attraherar vi några av de främsta förvaltarna, bolagen och investeringsteamen på marknaden och säkerställer att dessa drivs av samma mål som våra kunder och investerare- att skapa stora värden. 

Coeli är partnerägt med ett dedikerat team av 150 medarbetare som arbetar utifrån våra kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Att vara partnerägd är en nyckel i vår verksamhet då det säkerställer att vi alltid kan fatta långsiktiga beslut och värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och nätverk.

Malin Siljehög

Senior förmögenhetsrådgivare, Partner

Malin Siljehög

Senior förmögenhetsrådgivare, PartnerTog masterexamen 2008 från Internationella Handelshögskolan i Jönköping och började då sin karriär i Coelis trainee program. 2009 blev hon rådgivare och har sedan dess förvaltat kundernas förtroende att ta hand om deras ekonomiska förmögenhet.
2016 blev Malin delägare i firman och driver bolagets kvinnliga nätverk.

Om Coeli

Framtida kollegor

Här anger du om du är privat eller institutionell investerare.

Vi har marknadsföringstillstånd för våra fonder i flertal länder. Genom att välja ett alternativ i nedan lista bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Den sammanfattande riskindikatorn ger en vägledning om risknivån för denna produkt jämfört med andra produkter. Den visar hur troligt det är att produkten kommer att sjunka i värde på grund av marknadsutvecklingen. Indikatorn speglar framför allt upp- och nedgångar i de aktier fonden placerat i. Denna produkt innehåller inte något skydd mot framtida marknadsresultat. Du kan därför förlora hela eller delar av din investering. Förutom de risker som ingår i riskindikatorn kan andra risker påverka fondens resultat. Se fondens fondbestämmelse för mer information.

Morningstars fondbetyg (rating) är ett mått som går att använda för att se hur fonderna har presterat historiskt. Fonden får ett högre betyg om den har haft en bra avkastning i förhållande till fondens risknivå. En fond måste ha funnits i minst 3 år för att få ett totalt betyg. Har fonden funnits längre än 5 och 10 år får dessutom betyg för dessa tidsperioder. Morningstars hållbarhetsbetyg är ett mått på de ekonomiskt väsentliga riskerna inom miljö, socialt och ägarfrågor (ESG) i en portfölj relativt till liknande konkurrerande portföljer. Hållbarhetsbetyget beräknas för fonder, förvaltningsuppdrag och index globalt, med hjälp av Morningstars databas med portföljinnehav.