Wealth Manager

 

Om tjänsten

Tillväxtresan fortsätter på Coeli och vi söker därför fler motiverade och kompetenta rådgivare som tillsammans med resten av Wealth Management-teamet i Stockholm kommer spela en avgörande roll i att fortsätta driva affärsområdet framåt mot företagets högt uppsatta mål.

Genom en noggrann behovsanalys förstå förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företags målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar. Det gör vi inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, familjejuridik, försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar.

Du kommer ge värdeskapande rådgivning till befintliga kunder men även lägga visst fokus på att etablera nya kundrelationer genom samarbete med vår Client Acquisition samt genom egna nätverk. Du har en naturlig fallenhet för att bygga starka, värdeskapande och personliga relationer med människor. Ditt arbete innebär även att du bygger, stärker och sprider Coelis varumärke.

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för de finansiella marknaderna. Din kompetens inom investeringar och din erfarenhet i att rådge kring hela placeringsportföljen är av stor vikt och har du även erfarenhet av onoterade investeringar är det meriterande.

Nödvändig kunskap, erfarenhet och kvalifikationer

Du har erfarenhet inom Private Banking eller motsvarande som inte understiger fem år.

Övriga kvalifikationer:

  • Universitetsexamen inom ekonomi och/eller civilingenjör med inriktning mot finans.
  • Genuint intresse av att göra bra affärertillsammans med våra kunder.
  • Representativ och orädd relationsbyggaremed ett upparbetat nätverk.
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • SwedSec-licens.

Vi erbjuder

  • En tillvaro i ett växande och framåtsträvande företag.
  • Förutsättningar att skapa ett stort kundvärde.
  • Utvecklingsmöjligheter och avancemang i din karriär.

Anställningsform

Heltid.

Placeringsort

Centrala Stockholm.

Tillträde

Omgående/ Enligt överenskommelse.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med NFP Recruitment. Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och ett personligt brev till michael@nfp-recruitment.com

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Michael Forssén, tel +46 72-563 15 55. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Om Coeli

Coeli grundades 1994 och är en aktiv investerare, förvaltare och rådgivare med förtroendet att förvalta ca 50 miljarder kronor åt förmögna privatpersoner, entreprenörer, Family Offices och institutioner. Vi förvaltar kapital inom aktier, obligationer, hedgefonder samt är aktiva ägare och gör direktinvesteringar inom fastigheter och Private Equity. 

Med en etablerad partnerskapsmodell och en stark plattform av finansiella tjänster så attraherar vi några av de främsta förvaltarna, bolagen och investeringsteamen på marknaden och säkerställer att dessa drivs av samma mål som våra kunder och investerare- att skapa stora värden. 

Coeli är partnerägt med ett dedikerat team av 150 medarbetare som arbetar utifrån våra kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Att vara partnerägd är en nyckel i vår verksamhet då det säkerställer att vi alltid kan fatta långsiktiga beslut och värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och nätverk.

Senaste nytt från Coeli

Aktuellt

Här anger du om du är privat eller institutionell investerare.

Vi har marknadsföringstillstånd för våra fonder i flertal länder. Genom att välja ett alternativ i nedan lista bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Den sammanfattande riskindikatorn ger en vägledning om risknivån för denna produkt jämfört med andra produkter. Den visar hur troligt det är att produkten kommer att sjunka i värde på grund av marknadsutvecklingen. Indikatorn speglar framför allt upp- och nedgångar i de aktier fonden placerat i. Denna produkt innehåller inte något skydd mot framtida marknadsresultat. Du kan därför förlora hela eller delar av din investering. Förutom de risker som ingår i riskindikatorn kan andra risker påverka fondens resultat. Se fondens fondbestämmelse för mer information.

Morningstars fondbetyg (rating) är ett mått som går att använda för att se hur fonderna har presterat historiskt. Fonden får ett högre betyg om den har haft en bra avkastning i förhållande till fondens risknivå. En fond måste ha funnits i minst 3 år för att få ett totalt betyg. Har fonden funnits längre än 5 och 10 år får dessutom betyg för dessa tidsperioder. Morningstars hållbarhetsbetyg är ett mått på de ekonomiskt väsentliga riskerna inom miljö, socialt och ägarfrågor (ESG) i en portfölj relativt till liknande konkurrerande portföljer. Hållbarhetsbetyget beräknas för fonder, förvaltningsuppdrag och index globalt, med hjälp av Morningstars databas med portföljinnehav.