Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Medarbetare till Back Office/ Depåadministration

Vi på Coeli söker en ny medarbetare som inom bolagets depåadministration kommer hantera hela flödet av kundtransaktionen. I arbetsuppgifterna ingår bokning och avstämning av transaktioner och konton, orderhantering, transaktionsrapportering, hantering av Corporate Actions mm. För att säkerställa att allt utförs och bokas korrekt för kunders räkning krävs det en hög noggrannhet. Våra produkter sträcker sig från aktier, räntebärande papper och fonder till fastighetsprodukter och private equity.

Tjänsten passar perfekt för dig som är intresserad av finansbranschen och värdepappershandel samt trivs i en administrativ roll. Dagarna präglas av en härlig stämning i ett engagerat team som arbetar i högt tempo men samtidigt har kul tillsammans.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbete
* Har grundläggande kunskaper inom finansiell ekonomi och områden som värdepapper, förvaltning, pension och försäkring
* Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete alternativt har arbetat på ett finansbolag.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper, inställning och noggrannhet. Vi vill att du är driven, initiativrik och vågar ta för dig på ett ödmjukt sätt. Du samarbetar gärna med dina kollegor och levererar med kvalitet och hög servicekänsla. Vidare är du noggrann och uppmärksam då arbetet ställer höga krav på korrekt information och administrativ hantering. Vi ser gärna att du som person är välstrukturerad och sätter stort värde i att följa och skapa säkra rutiner för ditt och gruppens arbete.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Placering: Centrala Stockholm

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till career@coeli.se. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons tas bort.