Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Coeli i media

Coeli i media

Här hittar du alla våra Coeli nyheter samlade på ett och samma ställe. För att göra det enkelt för dig som söker något specifikt kan du sortera nyheterna per kategori.

Visa

Andreas Brock från Coeli Global besöker Börsrådet

28 / 11 / 22 Coeli Global i media Coeli i media
Vår förvaltare Andreas Brock gästar Dagens Industri och deras intressanta program Börsrådet som idag har fokus på globala aktier. Under intervjun pratar de bland annat om tre spännande samt ett mindre spännande bolag, om börsbotten är satt, värderingen på börsen och hur Andreas ser på börsen framöver. Med under intervjun är även Per Hedberg som förvaltar fonden Lancelot Camelot.
Läs mer »

Coeli Global gästar podcasten Marknaden

19 / 09 / 22 Coeli Global i media Coeli i media
Vår förvaltare Henrik Milton gästar podcasten Marknaden och samtalar med Helene Rothstein. Investeringsfilosofi i den nya fonden Coeli Global Small Cap Select, varför vi äger "tvillingar" i vissa sektorer som exempelvis fiber, installation och homeshoring, när en Champion slutar att vara just en Champion, vad Henrik håller lite extra koll på i kommande rapportperiod, Kina, inflationen och en mängd innehav är en del av det som tas upp under denna intervjun.
Läs mer »
1 2 3 20
Hem Nyheter Coeli i media