Coeli Private Equity 2011 AB

Attraktiv investeringsmöjlighet med nordiskt fokus

Coeli Private Equity 2011 AB gör investeringar i väletablerade nordiska riskkapitalfonder med lång och god avkastningshistorik. Som kund får du en attraktiv investeringsmöjlighet som normalt bara är tillgänglig för finansiella institutioner och andra stora finansiella aktörer.

Genom de olika private equity-fonder som Coeli investerar i får du en väldiversifierad portfölj. Mervärde skapas genom en noggrann urvals-, analys- och investeringsprocess i syfte att skapa högsta möjliga avkastning.

Innehav

Norvestor VI

CapMan Buyout X

Herkules Private Equity IV

Norvestor VI

Norvestor Equity AS är en av de äldsta och mest framgångsrika private equity-aktörerna i Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Oslo och startade sin verksamhet 1989. Norvestor VI L.P är den tredje fonden som har fokus på buyout investeringar i den nedre delan av midcap segmentet i främst Norge men även i Sverige och till viss del i övriga norden. Investeringar görs endast inom de branscher och industrier där management teamet har tidigare erfarenheter och besitter specialistkunskaper.

Läs mer om Norvestor på www.norvestor.no

CapMan Buyout X

CapMan är en ledande kapitalförvaltare inom Private Equity med inriktning på alternativa placeringar i Norden och Ryssland. CapMan etablerades 1989 och har lång erfarenhet inom fondförvaltning samt som partner till investerare och entreprenörer. CapMan Buyout fokuserar på nordiska bolag inom midcap-segmentet.

Läs mer om Capman på www.capman.com

Herkules Private Equity IV

Herkules är Norges ledande private equity aktör i det medelstora investeringssegmentet. 2013 stängdes Herkules tredje fond, med NOK 2,3 miljarder i rest kapital. Bolaget har sitt huvudkontor i Oslo. Herkules Private Equity III Fund L.P har en finansiell styrka som gör det möjligt att ta dominerande ägarpositioner i etablerade bolag med potential för vidareutveckling.

Läs mer om Herkules Private Equity Fund IV www.herkulescapital.no

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Hem Våra fonder Private Equity Coeli Private Equity 2011