Coeli Private Equity 2012 AB

Attraktiv investeringsmöjlighet med nordiskt fokus

Coeli Private Equity 2012 AB gör investeringar i väletablerade nordiska riskkapitalfonder med lång och god avkastningshistorik. Som kund får du en attraktiv investeringsmöjlighet som normalt bara är tillgänglig för finansiella institutioner och andra stora finansiella aktörer.

Genom de olika private equity-fonder som Coeli investerar i får du en väldiversifierad portfölj. Mervärde skapas genom en noggrann urvals-, analys- och investeringsprocess i syfte att skapa högsta möjliga avkastning.

Innehav

Adelis Equity Parners I

Vaaka Partners Buyout Fund II

Herkules Private Equity IV Fund L.P.

Adelis Equity Parners I

Adelis Equity Partners är en svensk private equity-aktör som grundades 2012. Bolaget fokuserar på investeringar i medelstora bolag inom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor finns i Stockholm. Fonden är den första för bolaget under namnet Adelis men teamet har en väldigt gedigen och mångårig erfarenhet av den nordiska private equity-marknaden.

Mer information finns på www.adelisequity.com

Vaaka Partners Buyout Fund II

Vaaka Partner Ltd är en finsk private-equity aktör som fokuserar på investeringar i det sk small cap segmentet, främst i Finland men även till viss del i Sverige. Bolaget är ett utköp ifrån den finska banken Pohjola bank plc och har sitt kontor i Helsingfors. Fonden är Vaakas andra helt rena buyout fond och ett ledord för teamet som gjort dem framgångsrika är aktivt ledarskap.

Ytterligare information finns på www.vaakapartners.fi

Herkules Private Equity IV Fund L.P.

Herkules är Norges ledande private equity-aktör i det medelstora investeringssegmentet. 2013 stängdes Herkules tredje fond, med NOK 2,3 miljarder i rest kapital. Bolaget har sitt huvudkontor i Oslo. Herkules Private Equity IV Fund L.P har en finansiell styrka som gör det möjligt att ta dominerande ägarpositioner i etablerade bolag med potential för vidareutveckling.

Läs mer om Herkules Private Equity Fund IV www.herkulescapital.no

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Hem Våra fonder Private Equity Coeli Private Equity 2012