Coeli Private Equity 2013 AB

Attraktiv investeringsmöjlighet med nordiskt fokus

Coeli Private Equity 2013 AB gör investeringar i väletablerade nordiska riskkapitalfonder med lång och god avkastningshistorik. Som kund får du en attraktiv investeringsmöjlighet som normalt bara är tillgänglig för finansiella institutioner och andra stora finansiella aktörer.

Genom de olika private equity-fonder som Coeli investerar i får du en väldiversifierad portfölj. Mervärde skapas genom en noggrann urvals-, analys- och investeringsprocess i syfte att skapa högsta möjliga avkastning.

Innehav

CapMan Buyout X

Polaris Private Equity IV

Segulah V L.P

CNI IV

CapMan Buyout X

CapMan är en ledande kapitalförvaltare inom Private Equity med inriktning på alternativa placeringar i Norden och Ryssland. CapMan etablerades 1989 och har lång erfarenhet inom fondförvaltning samt som partner till investerare och entreprenörer. CapMan Buyout fokuserar på nordiska bolag inom midcap-segmentet.

Läs mer om Capman på www.capman.com

Polaris Private Equity IV

Polaris är en dansk private equity aktör som bildades 1998 med sitt säte i Köpenhamn. De inriktar sig på investeringar i det lägre midcap segmentet i Danmark och Sverige. Från start har Polaris tre tidigare fonder investerat i 30 portföljbolag och sålt av hälften av dessa.

Läs mer om Polaris Private Equity på www.polarisequity.dk

Segulah V L.P

Segulah är en svensk private equity-investerare som grundades i Stockholm 1994. Bolaget inriktar sig på investeringar i medelstora nordiska bolag där de på ett effektivt sätt kan tillföra fokus, kompetens och kapital till sina utvalda portföljbolag. Två av de tidigare fyra fonderna är stängda och avslutade.

Läs mer om Segulah på www.segulah.se

CNI IV

CNI IV är en mindre aktör på den svenska private equity-marknaden. Teamet har sedan 2011 investerat i tillväxtföretag och huvudkontoret är beläget i Stockholm. Teamet har en entreprenörvänlig inställning och investerar i mindre nordiska bolag. Sedan starten har de rest fyra fondstrukturer, samtliga med samma inriktning och strategi.

För mer information besök www.cninordic.com

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Hem Våra fonder Private Equity Coeli Private Equity 2013