Skriv ut

Vi välkomnar Johan Anbo – ansvarig för vår verksamhet i Uppsala med omnejd

Vi har glädjen att välkomna Johan Anbo till Coeli och till vårt Uppsalakontor. Hans roll är att leda teamet på plats som erbjuder förmögenhetsförvaltning till entreprenörer, stiftelser och företag.

Coelis historia började 1994 i just Uppsala och har sedan dess växt och har idag flera kontor runt om i landet. Även fast huvudkontoret så småningom flyttade till Stockholm har vi alltid varit en självklarhet att ha verksamhet på plats i Uppsala. Idag består teamet av tre personer men med ambitionen att växa i både affärer och medarbetare.

– Det känns otroligt spännande att få kliva in i rollen som Head of Wealth Management här på Coelis Uppsala-kontor. Jag vill att så många privatpersoner, företag och stiftelser i Uppsalaregionen som möjligt ska kunna ta del av allt det vi har att erbjuda, säger Johan Anbo. Han fortsätter: Med all den kompetens och erfarenhet som finns här redan så har vi mycket goda förutsättningar att hjälpa våra kunder att nå sina mål oavsett om det är drömmar om pensionen, låta familjeföretaget leva vidare med barnen vid rodret eller att förbättra organisationers finansiella muskler. Till hands har vi ju en otroligt stark kapitalförvaltning med både spännande fonder och ett ytterst kompetent gäng förvaltare. Kan nog inte bli så mycket bättre förutsättningar.

Johan har varit länge i branschen och tar med sig 16 år från Swedbank in i sin nya roll. Erfarenheter som han ser att han kommer ha stor nytta och glädje av.

– Under mina år på Swedbank så lärde jag mig vad långsiktig kapitalförvaltning innebär men också vikten av relationen med människan samt vikten av att föra en dialog löpande. Jag startade min karriär på banken bland siffror och grafer men har mer och mer blivit mig själv och tycker idag lika mycket om spänningen med att möta nya och gamla kunder som spänningen med placeringar.

Men vem är Johan privat?

– Jag tycker om att se resultat av det jag gör och det återspeglar också hur min fritid ser ut. Till exempel så är jag lite av en byggnörd och det är nästan alltid något byggprojekt på gång hemma. Annars spenderar jag mycket tid i köket och lagar mat och bakar till min familj som består av fru och fyra barn. Det är inne att vara ute så utomhusaktiviteter blir det också vare sig det är hemmavid, i fjällstugan eller på sommartorpet.

Varmt välkommen säger vi till Johan! Och grattis till alla kunder som har att se fram emot att få träffa Johan!

Läs gärna mer om Johan i det pressmeddelande där vi annonserade om vår nya kollega. 

Prenumerera på Aktuellt