Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wealth Managers till Coeli i Uppsala

Coeli ska ta en ledande position inom Wealth Management i Uppsala och letar nu efter flera nya kollegor som vill vara med och leda oss dit. Du har idag ett upparbetat nätverk av affärsrelationer och potentiella kunder i Uppsalaområdet. Som person är du drivande och skicklig på att hitta och bygga nya affärsrelationer gentemot förmögna privatpersoner, entreprenörer och företag. Detta tillsammans med din optimism, ditt brinnande affärsintresse och utåtriktade personlighet gör dig till en framgångsrik relationsbyggare och affärsperson.

Om rollen

Vi söker i första hand dig som har ett upparbetat nätverk av entreprenörer och potentiella kunder i Uppsalaområdet. Du ska vidare ha arbetat med försäljning av finansiella tjänster eller motsvarande till förmögna privatpersoner, företag och entreprenörer under minst fem år. Din meritlista innehåller framgångsrika resultat avseende din förmåga att självständigt bygga affärsrelationer och slutföra affärer. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du ska vara en driven lagspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor i utmanade case och samtidigt ge energi till gruppen. I denna roll är det meriterande att ha ett starkt intresse för specifika områden inom finans som hjälper dig att hitta nya potentiella kunder och samarbeten. Swedsec-licens är ett krav.

Arbetsuppgifterna inkluderar bl. a.

  • Bygga, stärka och sprida Coelis varumärke i Uppsalas affärsliv och entreprenörskretsar.
  • Att genom ett upparbetat nätverk eller nya nätverk attrahera kunder till Coeli Wealth Management.
  • Du ansvarar för egna befintliga kunder men har även ett stort fokus på att etablera nya kundrelationer.
  • Genom noggrann behovsanalys förstå förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företags målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, pensions-/försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar.
  • Du har fullt ansvar över försäljningsprocessen, allt från nätverkande till rekommendation med områdesexpert.

Vem är du?

Vi söker en starkt målmedveten, strukturerad och uthållig person som är kommunikativ och framför allt ansvarstagande och ordningsam. Du är engagerad, prestigelös och professionell både mot kollegor och kunder. Du har fokus på att ha ordning och reda samt färdigställer arbetsuppgifter i tid. Du har ett starkt intresse för finansbranschen och investeringar. Du förstår att arbetsinsats och resultat är sammankopplat. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är en vetgirig person som tar egna initiativ till att lära dig så mycket som möjligt.

Vi söker nu dig som ställer höga krav på dig själv och de människor du har runtomkring dig och vill vara med på Uppsalakontorets tillväxtresa. Du är målinriktad, uthållig, har en social förmåga, erfarenhet från liknande arbete och är en naturlig nätverkare. Som person har du sunda värderingar, ett högt engagemang och uppskattar att ta nya kontakter där fokus ligger på att skapa starka kundvärden.

Kvalifikationer

Du har högskole-/universitetsexamen, minst 5 års erfarenhet av försäljning av finansiella tjänster eller motsvarande till förmögna privatpersoner, företag och entreprenörer samt innehar SwedSec-licens.

Placeringsort

Uppsala

Tillträde

Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan till johan.anbo@coeli.se.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag! Bakgrundskontroller och tester kommer att genomföras innan eventuell anställning. Frågor om tjänsten besvaras av Johan Anbo, Head of Wealth Management Uppsalaregionen på 072-402 08 88 eller johan.anbo@coeli.se.

Om Coeli

Coeli är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Vi tror på att företagandet är vägen till att bygga ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att vi, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i våra kunders investeringar. Coeli har förtroendet att förvalta drygt 30 miljarder kronor till våra kunder genom tydliga ställningstaganden och aktiv förvaltning inom aktier, räntor, hedgefonder, fastigheter, private equity och andra unika investeringsmöjligheter. Vi arbetar ständigt för att vara bäst på det vi gör. Vi tror på att investera tillsammans med våra kunder i så stor utsträckning som möjligt. Genom att investera vårt eget kapital tillsammans med våra kunder har vi alltid starka incitament att endast erbjuda de investeringar vi verkligen är övertygade kring. Läs mer på www.coeli.se