Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Om Andreas & Henrik

Två aktienördar – ett team

Andreas och Henrik är ett radarpar som kompletterar varandra både på det professionella och personliga planet. 

”Det är ingen slump att vi idag är ett team. Vi både förstår och kompletterar varandra. Och det är underbart att vi idag har möjligheten att leva vår dröm – att erbjuda investerare en samling av världens finaste bolag.”

Andreas Brock

Andreas Brock, CFA

Fondförvaltare Coeli Global Select
  • Arbetat på Coeli sedan 2014
  • Mer än 10 år i branschen
  • MBA från London Business School, kandidatexamen från Lunds Universitet och är CFA Charterholder

Andreas Brock är ansvarig förvaltare för Coeli Global Select och har lång erfarenhet av både aktieanalys och förvaltning. Innan Andreas kom till Coeli ansvarade han för nordisk verkstadsanalys på Nordea. Dessförinnan arbetade han som kapitalförvaltare på Capital Group i London. Före sin tid i London, arbetade Andreas med företagsförvärv för ABB i Kina. Andreas var medlem i styrelsen för CFA Sweden 2015-2017.

Henrik Milton

Henrik Milton

Fondförvaltare Coeli Global Select
  • Har arbetat på Coeli sedan 2016
  • Mer än 17 års erfarenhet av branschen
  • Masterexamen i Finans från Lunds Universitet

Henrik Milton är tillsammans med Andreas Brock ansvarig förvaltare för Coeli Global Select. Henrik har lång erfarenhet av aktieanalys och portföljförvaltning. Han har tidigare bland annat arbetat som fondförvaltare på Capinordic Asset Management där han ansvarade för fonderna Global Opportunities och BRICA fram till och med år 2010.

Världens finaste bolag

Av alla spännande investeringsidéer som finns i världen väljer vi ut cirka 30 bolag som vi ser har störst potential att skapa avkastning. Bolagen är antingen en ”champion” eller en ”special situation”.

Champions är ledande i sin bransch, har ett starkt varumärke och vinsttillväxt samt är populära att äga. Special situations är däremot impoplulära i aktiemarknaden men vi tror på avkastning i närtid.

Köp fond

Missa inget!

Genom att fylla i din e-postadress här bredvid så säkerställer du att du inte missar våra nya blogginlägg om bolagsbesök, bolagsanalyser, våra förvaltarkommentarer och ändringar i vår topplista av världens finaste bolag.

Köp fonden

Har vi lyckats övertyga dig? Du kan köpa fonden Coeli Global Select direkt hos oss eller hos någon av våra samarbetspartners.

Köp fonden Coeli Global Select

Köp direkt hos oss eller hos någon av våra partners

Välj Coeli eller någon av våra samarbetspartners i listan nedan.

Kontakta Max

För dig som i din profession arbetar med investeringar i olika tillgångsslag eller för dig som förmedlar försäkringar till privatpersoner ber vi dig vända dig till Max för mer information och hjälp.

Max Lundberg
Max.lundberg@coeli.se
073 022 27 01

Hem Coeli Global Select Om oss