Henrik Milton medverkar i Financial Meetings i Malmö

Jag var med på Financial Meetings livesändning fredagen den 24 september. Med på livesändningen var legenden Klas Eklund som pratade om vår svenska ekonomi och vilka spridningseffekter det skulle bli om kinesiska Evergrande kollapsade. Jag hade en intressant diskussion om logistik, vilka sektorer man ska köpa och vilka länder som är attraktiva för investeringar. Vår paneldebatt börjar efter 43 minuter. Innan dess kan man höra Klas Eklunds intressanta föreläsning.

Titta på sändningen här

 

Här står hela gänget samlat som var med i Financial Meetings och paneldiskussionen. Längst till vänster på bilden står Klas Eklund som numera är senior ekonom på Mannheimer Swartling.

Författare

Henrik Milton
Fondförvaltare Coeli Global Select

Köp fond

Skriv ut
Om Andreas och Henrik

Andreas och Henrik är ett radarpar som kompletterar varandra både professionellt och privat. De har känt varandra länge och delar drömmen om att förvalta en stjärnspäckad fond.

Om fonden

Coeli Global Select är en aktivt förvaltad globalfond som investerar i cirka 30 av världens finaste bolag åt gången.

Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vilka bolag som är världens finaste? Fyll i din e-postadress.

Köp fond

Köp fonden Coeli Global Selektiv

Köp direkt hos oss eller hos någon av våra partners

Välj Coeli eller någon av våra samarbetspartners i listan nedan.

Kontakta Max

För dig som i din profession arbetar med investeringar i olika tillgångsslag eller för dig som förmedlar försäkringar till privatpersoner ber vi dig vända dig till Max för mer information och hjälp.

Max Lundberg
Max.lundberg@coeli.se
073 022 27 01