Vinnarna är utsedda i Coeli Global Selects och Unga Aktiespararna analystävling

Alexander Aronsson, Andre Granström och Viktor Uggla tog hem segern i Coelis analystävling och kammande hem 10 000 kr vardera i prispengar. Tävlingen gick ut på att prestera en välskriven aktieanalys i ett samarbete med Unga Aktiesparare. Vi hoppas att tävlingen har lett till ett större aktieintresse bland personerna som deltog. Vår syn är att spara i aktier inte bara är kul, utan kan också vara bra för privatekonomin då man kan tjäna mycket pengar på att investera i bra bolag med stigande vinster.

Alexander Aronsson skrev en analys om Garo. Garo är ett spännande småländskt bolag som bland annat tillverkar laddstolpar till elbilar. Det andra vinnande bidraget var skrivet av Andre Granström som gjorde en analys av bredbandsbolaget Bahnhof. Det tredje vinnande bidraget var skrivet av Viktor Uggla där han gjort en analys av BHG Group som säljer konsumentprodukter via internet. Tyvärr fanns det denna gång ingen tjej bland de vinnande bidragen och just därför vill vi nu passa på att även uppmana fler tjejer till att intressera sig för aktier, då finansbranschen är en bransch som passar både tjejer och killar.

Ett stort tack till alla er andra som också skickade in bra och välskrivna analyser. Även om det inte var ert bidrag som vann så uppskattar vi verkligen att ni tog er tid att skriva en analys, vi läste samtliga med mycket stort intresse.

Hälsningar

Andreas och Henrik

Författare

Andreas Brock, CFA
Fondförvaltare Coeli Global Select

Författare

Henrik Milton
Fondförvaltare Coeli Global Select

Köp fond

Skriv ut
Om Andreas och Henrik

Andreas och Henrik är ett radarpar som kompletterar varandra både professionellt och privat. De har känt varandra länge och delar drömmen om att förvalta en stjärnspäckad fond.

Om fonden

Coeli Global Select är en aktivt förvaltad globalfond som investerar i cirka 30 av världens finaste bolag åt gången.

Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vilka bolag som är världens finaste? Fyll i din e-postadress.

Köp fond

Köp fonden Coeli Global Selektiv

Köp direkt hos oss eller hos någon av våra partners

Välj Coeli eller någon av våra samarbetspartners i listan nedan.

Kontakta Max

För dig som i din profession arbetar med investeringar i olika tillgångsslag eller för dig som förmedlar försäkringar till privatpersoner ber vi dig vända dig till Max för mer information och hjälp.

Max Lundberg
Max.lundberg@coeli.se
073 022 27 01