Varning för risk

TÄNK PÅ ATT. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Om Coeli

En svensk kapitalförvaltare

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta cirka 50 miljarder kronor åt våra kunder. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner, till både professionella investerare som kan sin sak och till de som behöver hjälp av experter med sina investeringar. Våra kunder finns runt om i hela världen.

Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Förutom Coelis globalfond, som har hela världen som arbetsfält, har vi fonder med specifik geografisk inriktning såsom Europa och gränsmarknadsländer. Vi har också en fond med fokus på energiomställning från fossilt bränsle till förnybart. Här är vår kunskap och förmåga grundläggande för att ta bort en del av risken. Med vår kompetens upptäcker vi nya möjligheter och skapar bättre riskspridning i våra kunders investeringsportföljer.

Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 130 anställda. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Namnet Coeli är inspirerat av Atlas Coeli, den första fullständiga stjärnkartan som med precision visar stjärnornas positioner på stjärnhimlen och skapar en helhet. Vi utgår från helhet och precision när vi arbetar. Det är då vi skapar förutsättningar för mervärde. Vi lämnar inget åt slumpen.

Välkommen till oss!
01

Kontakta oss

Läs mer

02

Bolagsstruktur & Styrning

Läs mer

03

Karriär

Läs mer

Hem Om Coeli