Wealth Manager i Göteborg

 

Om tjänsten

Tillväxtresan fortsätter hos Coeli och vi söker nu fler engagerade och kompetenta rådgivare med erfarenhet av Private Banking och/eller Wealth Management. Du kommer att vara en viktig del av vårt team i Göteborg och bidra till att driva affärsområdet framåt mot våra mål.


Vi söker en dynamisk individ som brinner för att bygga nya affärsrelationer och som trivs med att ge skräddarsydda råd till förmögna privatpersoner, entreprenörer och företag. I rollen kommer du genom noggranna behovsanalyser att förstå kundernas målsättningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, familjejuridik, försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar. Tillsammans med våra specialister inom området kommer du att rekommendera kvalificerade lösningar som möter deras behov.


Din dagliga verksamhet innebär att du kontinuerligt ger värdeskapande rådgivning till nya kundrelationer genom ditt etablerade nätverk och de kontakter du aktivt knyter. Du är naturligt skicklig på att bygga starka och personliga relationer, vilket är avgörande när du stärker och sprider Coelis varumärke.


För att trivas i rollen ser vi att du har ett starkt intresse för finansiella marknader och en gedigen kompetens inom investeringar samt erfarenhet av att ge omfattande rådgivning kring placeringsportföljer.

Nödvändig kunskap, erfarenhet och kvalifikationer

Du har erfarenhet inom Private Banking eller motsvarande som inte understiger 3 år.

Övriga kvalifikationer

  • Universitetsexamen inom ekonomi och/eller civilingenjör med inriktning mot finans.
  • Representativ och orädd relationsbyggare med ett upparbetat nätverk.
  • Starkt engagemang för att överträffa kundens förväntningar och bygga långsiktiga relationer.
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsförmågor.
  • Swedsec.

Anställningsform

Heltid.

Placeringsort

Centrala Göteborg.

Tillträde

Omgående/ Enligt överenskommelse.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och ett personligt brev till malin.siljehog@coeli.se. Beskriv varför du är lämplig för denna roll och hur du kan bidra till vårt team.

Om Coeli

Coeli grundades 1994 och är en aktiv investerare, förvaltare och rådgivare med förtroendet att förvalta ca 60 miljarder kronor åt förmögna privatpersoner, entreprenörer, Family Offices och institutioner. Vi förvaltar kapital inom aktier, obligationer, hedgefonder samt är aktiva ägare och gör direktinvesteringar inom fastigheter och Private Equity.

Med en etablerad partnerskapsmodell och en stark plattform av finansiella tjänster så attraherar vi några av de främsta förvaltarna, bolagen och investeringsteamen på marknaden och säkerställer att dessa drivs av samma mål som våra kunder och investerare- att skapa stora värden.

Coeli är partnerägt med ett dedikerat team av 150 medarbetare som arbetar utifrån våra kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Att vara partnerägd är en nyckel i vår verksamhet då det säkerställer att vi alltid kan fatta långsiktiga beslut och värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och nätverk.

Malin Siljehög

Senior förmögenhetsrådgivare, Partner

Malin Siljehög

Senior förmögenhetsrådgivare, Partner



Tog masterexamen 2008 från Internationella Handelshögskolan i Jönköping och började då sin karriär i Coelis trainee program. 2009 blev hon rådgivare och har sedan dess förvaltat kundernas förtroende att ta hand om deras ekonomiska förmögenhet.
2016 blev Malin delägare i firman och driver bolagets kvinnliga nätverk.

Om Coeli

Framtida kollegor

Här anger du om du är privat eller institutionell investerare.

Vi har marknadsföringstillstånd för våra fonder i flertal länder. Genom att välja ett alternativ i nedan lista bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Den sammanfattande riskindikatorn ger en vägledning om risknivån för denna produkt jämfört med andra produkter. Den visar hur troligt det är att produkten kommer att sjunka i värde på grund av marknadsutvecklingen. Indikatorn speglar framför allt upp- och nedgångar i de aktier fonden placerat i. Denna produkt innehåller inte något skydd mot framtida marknadsresultat. Du kan därför förlora hela eller delar av din investering. Förutom de risker som ingår i riskindikatorn kan andra risker påverka fondens resultat. Se fondens fondbestämmelse för mer information.

Morningstars fondbetyg (rating) är ett mått som går att använda för att se hur fonderna har presterat historiskt. Fonden får ett högre betyg om den har haft en bra avkastning i förhållande till fondens risknivå. En fond måste ha funnits i minst 3 år för att få ett totalt betyg. Har fonden funnits längre än 5 och 10 år får dessutom betyg för dessa tidsperioder. Morningstars hållbarhetsbetyg är ett mått på de ekonomiskt väsentliga riskerna inom miljö, socialt och ägarfrågor (ESG) i en portfölj relativt till liknande konkurrerande portföljer. Hållbarhetsbetyget beräknas för fonder, förvaltningsuppdrag och index globalt, med hjälp av Morningstars databas med portföljinnehav.