Coeli Total

Aktivt förvaltad blandfond

Coeli Total är unik och skapar ett stort värde för dig genom att vara aktiv i tre nivåer. Beroende på marknadsklimatet allokerar förvaltarna aktivt mellan aktier, räntor och alternativa investeringar för att skapa ett skydd vid börsfall och extra gas när börsen går bra.

Förvaltarna är också aktiva och tydliga i allokeringen mellan regioner, länder och branscher, samt i valet av vilka bolag vi investerar i. Fonden tar tydliga ställningstaganden och har endast ett lager av förvaltningsavgifter. Coeli Total har en neutral risknivå med 75 procent aktier som tillåts variera mellan 65–95 procent för att parera marknaden. Investeringarna består i huvudsak av direktinvesteringar från våra högt rankande förvaltare för att få kostnadseffektiv förvaltning med djup förståelse för olika risker och bättre förutsättningar att skapa avkastning.

Andreas Brock och Henrik Milton som förvaltar Coeli Global Selektiv står för direktinvesteringarna i globala aktier. Gustav Fransson som förvaltar Coeli Nordisk Företagsobligationsfond står för direktinvesteringarna i företagsobligationer. Arne Lundberg står för direktinvesteringarna i svenska aktier. Fonden har även möjlighet att investera i alternativa investeringar som hedgefonder. När investeringar görs i Coelis egna fonder sker det utan förvaltningsavgift. Fonden passar dig som vill ha en bred och aktiv grund i ditt långsiktiga sparande.

Fondfakta

Förvaltare

Erik Lundkvist & Arne Lundberg

Inriktning

Blandfond

Min. insättning

(I SEK) = 100 SEK

Förvaltningsarvode

(I SEK)= 1.70 % per år

In-/utträdesavgift

Ingen

UCITS

Nej

Förvaltare

Erik Lundkvist

Arne Lundberg

Hem Våra fonder Coeli Total