Webinar om makro och europeiska aktier 5 december 2019

Vi bjuder in dig att titta på vårt livesända webinarium – från ditt val av skärm. 5 december kl. 12-13.

Varmt välkommen till seminarium där Erik Lundkvist summerar året som gått och ger sin syn på marknaden inför 2020. Erik kommer ge oss en bild på hur vi bör positionera oss framåt för att uppnå bäst riskjusterad avkastning. Vi får också lyssna på vår spetsiga förvaltare, Mikael Petersson, som berättar om sin förvaltningsstrategi. Mikael kommer även gå igenom de mest intressanta bolagscasen på den europeiska marknaden just nu.

Erik Lundkvist, Kapitalförvaltningschef, har det övergripande ansvaret för bolagets kapitalförvaltning och tillgångsallokering. Erik är även ansvarig för förvaltningen av Coelis strategiska portföljer och utvärderingen av nya förvaltarteam.

Mikael Petersson, förvaltare av Coeli Absolute European Equity,  har många års erfarenhet av fondförvaltning och har arbetat för några av de mest framgångsrika hedgefondsfirmorna i Europa såsom Lansdowne Partners och Kairos Investment Management i London. Mikael kännetecknas av att vara väldigt aktiv i sina investeringar, inte bara förvaltningsmässigt utan även i bolagen han investerar i. Mikaels specialitet ligger i att hitta missförstådda europeiska bolag där skillnaden mellan pris och värde gått kraftigt isär.

Erik Bäckström är Partner och ansvarig för Wealth Management på Coeli i Stockholm och Mellansverige. Erik har gedigen erfarenhet från Wealth Management och har bland annat arbetat som ansvarig för Fisher Investments nordiska team i London, Försäljningschef på NDX, Nordic Growth Market och inom förmögenhetsrådgivning på Handelsbanken.

 

Prenumerera på Aktuellt